Νέα & Εκδηλώσεις

11 Νοέμβριος 2020

«Μουσική σπουδή των ζώων!»

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης καλωσορίζει για πρώτη φορά φέτος, αλλά 3η συνεχή χρονιά, το πολυαγαπημένο μουσικοκινητικό εργαστήρι «Μουσική σπουδή των ζώων!» της Σταυρούλας Χριστοδουλοπούλου!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
07 Νοέμβριος 2020

Αναστολή λειτουργίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης αναστέλλει τη λειτουρία της Έκθεσης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.
Εξακολουθείτε να μας «επισκέπτεστε» μέσα από την ιστορσελίδα μας: https://www.nhmc.uoc.gr/el/exhibition

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
31 Οκτώβριος 2020

δεινόσαυροι …στο κουτί!

Θέλετε να μάθετε πώς βρέθηκαν οι δεινόσαυροι πάνω στη Γη; Πώς αναπτύχθηκαν και πώς ήταν τότε το περιβάλλον; Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον T-Rex από τον Στεγόσαυρο; Οι δεινόσαυροι μοιάζουν με τα σημερινά ζώα; Υπάρχουν σήμερα δεινόσαυροι; Είναι τα προπλάσματα της έκθεσης «Δεινόσαυροι extreme» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης οι πρώτοι και οι τελευταίοι δεινόσαυροι που περπάτησαν στο νησί; Μήπως συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσά μας;

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
21 Οκτώβριος 2020

NHDPlay Πρόγραμμα _Φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές συναντήσεις για τις φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές που έγιναν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης (ΜΦΙΚ-ΠΚ), 21 & 22 Οκτωβρίου 2020, στο πλαίσιο του προγράμματος NHDPlay. To Ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το ERASMUS+ και συντονίζεται από το Center for Educational Initiatives της Βουλγαρίας https://cei-bg.org/ ενώ για την Ελλάδα το συντονιστικό ίδρυμα είναι το ΜΦΙΚ-ΠΚ. 

περισσότερα

Σελίδα 1 από 23

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt