Νέα & Δράσεις

11 Νοέμβριος 2020

«Μουσική σπουδή των ζώων!»

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης καλωσορίζει για πρώτη φορά φέτος, αλλά 3η συνεχή χρονιά, το πολυαγαπημένο μουσικοκινητικό εργαστήρι «Μουσική σπουδή των ζώων!» της Σταυρούλας Χριστοδουλοπούλου!

περισσότερα
09 Νοέμβριος 2020

1η online Δαρβινική Δευτέρα, «Η ζωή με και μετά τον κορωνοϊό»

Από την εµφάνισή της, η πανδηµία Covid-19 έχει δικαιολογηµένα αποτελέσει το κύριο θέµα ενηµέρωσης και δηµόσιας συζήτησης. Παρά την πληµµυρίδα της πληροφόρησης , και ίσως εξ αιτίας αυτής, µια πολυ-επίπεδη και εστιασµένη παρουσίαση του θέµατος εξακολουθεί να αποτελεί ένα ζητούµενο για το ευρύ κοινό.

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
07 Νοέμβριος 2020

Αναστολή λειτουργίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης αναστέλλει τη λειτουρία της Έκθεσης, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.
Εξακολουθείτε να μας «επισκέπτεστε» μέσα από την ιστορσελίδα μας: https://www.nhmc.uoc.gr/el/exhibition

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
31 Οκτώβριος 2020

δεινόσαυροι …στο κουτί!

Θέλετε να μάθετε πώς βρέθηκαν οι δεινόσαυροι πάνω στη Γη; Πώς αναπτύχθηκαν και πώς ήταν τότε το περιβάλλον; Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον T-Rex από τον Στεγόσαυρο; Οι δεινόσαυροι μοιάζουν με τα σημερινά ζώα; Υπάρχουν σήμερα δεινόσαυροι; Είναι τα προπλάσματα της έκθεσης «Δεινόσαυροι extreme» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης οι πρώτοι και οι τελευταίοι δεινόσαυροι που περπάτησαν στο νησί; Μήπως συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσά μας;

περισσότερα

Σελίδα 1 από 32

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt