Γίνε και εσύ φίλος

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης δεν λαμβάνει χρηματοδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού ή άλλον φορέα, άρα η στήριξη των «Φίλων» του είναι νευραλγικής σημασίας για την επιβίωση και την ανάπτυξη του. Γίνε κι εσύ μέλος του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και βοήθησε στην εξέλιξη και ενίσχυση του!

Με τη συνδρομή σου συμβάλλεις στους καταστατικούς σκοπούς του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, δηλαδή στην ανάπτυξη των συλλογών του (ερευνητικές αποστολές, ανασκαφές, αγορά δειγμάτων, κ. ά.), στη συντήρηση των συλλογών και των εκθεμάτων του, στην  περίθαλψη άγριων ζώων και την προστασία επαπειλούμενων ειδών της χλωρίδας και της πανίδας, στην παραγωγή εκδόσεων για το φυσικό περιβάλλον της Κρήτης και της Μεσογείου, στην οργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, συνεδρίων, περιοδικών εκθέσεων σχετικών με το φυσικό περιβάλλον αλλά και δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης. 

Με την ετήσια συνδρομή όμως εξασφαλίζεις και μοναδικά προνόμια όπως:  ελεύθερη είσοδο στον εκθεσιακό χώρο του ΜΦΙΚ, έκπτωση (15% ) στο πωλητήριο του ΜΦΙΚ, έκπτωση (15%) σε δραστηριότητες που οργανώνονται εκτός του εκθεσιακού χώρου (π.χ. εκδρομές, σεμινάρια κ.ά.) και άμεση ενημέρωση μέσω e-mail για τα νέα του Συλλόγου και του ΜΦΙΚ. 

Τύποι ετήσιας συνδρομής

Πλήρης: €20 
Μειωμένη για φοιτητές και άτομα άνω των 65 ετών: €10 
Οικογενειακή: €40 
Ομαδική: €10/άτομο για > 20 ενήλικες – μέλη συλλόγου γονέων & κηδεμόνων, όπου σε κάθε ενήλικα αντιστοιχεί ένα παιδί για τους «Αγκαθοπόντικες»

Για τη μειωμένη και την ομαδική συνδρομή απαιτείται η επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού. 

Σημείωση: Τα παιδιά γίνονται αυτόματα μέλη της ομάδας των Μικρών Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης «Αγκαθοπόντικες».

Συμπλήρωσε την αίτηση τώρα! 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

Aίτηση Εγγραφής 2017-18 Registration form
sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt