«Ημέρα της Μητέρας»

 

«Ημέρα της Μητέρας»

Με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας,  η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου , σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, γιορτάζουν από κοινού την Ημέρα της Μητέρας και της μητρότητας, Σάββατο 10:30π.μ., 12 Μαΐου 2018.

Στον μοναδικό και φιλόξενο χώρο της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας- Πανεπιστήμιο Κρήτης - Natural History Museum of Crete - Official Page, σας περιμένουμε να παίξουμε με τα "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"- που παραχωρούνται ευγενικά από το ΚΕ.Σ.Α.Ν. - Κέντρο Πρόληψης - θα δημιουργήσουμε ξεχωριστές ζωγραφιές γράφοντας τις ευχές μας, σε χειροκατασκευές που θα επιμεληθούν οι υπεύθυνοι του Μουσείου και θα παρακολουθήσουμε ταινίες μικρού μήκους .

Ωφελούμενοι του Προγράμματος «Εστία»*, γονείς με τα παιδιά τους, θα ξεναγηθούν στην Έκθεση του Μουσείου και παράλληλα θα περάσουμε μαζί ένα πλούσιο, δημιουργικό, διαγενεακό πρωινό, που επιμελήθηκαν από κοινού οι Συνδιοργανωτές.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 Ευρώ

Έκθεση Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου (Κόλπος Δερματά)

Τηλ: +30 2810 282740, +30 2810 393630

*Το πρόγραμμα «Εστία» είναι το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας, φιλοξενίας των προσφύγων στην Κρήτη, το οποίο υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους Δήμους.