Νέα & Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
07 Δεκέμβριος 2019

«Stand Up Chemistry!»

To Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο χημικός - ηθοποιός Δρ. Γιάννης Γουλές παρουσιάζουν την εκπαιδευτική - διαδραστική παράσταση «Stand Up Chemistry» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00 και στις 13:00. Η πρώτη παράσταση απευθύνεται κυρίως σε μαθητές από Γ’ έως και Στ’ Δημοτικού και η δεύτερη σε μαθητές Γυμνασίου.

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
01 Δεκέμβριος 2019

«Γιορτάζω στο Μουσείο» Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Οργανώστε τα γενέθλια ή την ονομαστική γιορτή του παιδιού σας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Δεινόσαυροι, κυνήγι θησαυρού, εμπειρία Σεισμών, Ερευνότοπος, κατασκευές και πολλά ακόμα είναι μερικά από αυτά που συμβαίνουν στους χώρους του Μουσείου όταν οι μικροί μας φίλοι αναλαμβάνουν δράση!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
01 Δεκέμβριος 2019

του Μουσείου τα παραμύθια μήνας Δεκέμβρης!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης υποδέχεται τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου με παραμύθια! Η Ελένη Μπετεινάκη την 1η Κυριακή του Δεκέμβρη παρέα με την ιδιότυπη γραφή του Εμμανουήλ Ροΐδη και γονείς και παιδιά την 3η Κυριακή περιπλανώνται στο Κωνοφόρο δάσος του Μουσείου και δημιουργούν το δικό τους παραμύθι!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
23 Νοέμβριος 2019

«Ανακάτεψε τις Τέχνες!» και «Ανακάτεψε τις Τέχνες The Workshop>18»  

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης σε συνεργασία με τη Βίκη Χρηστάκη μάς καλωσορίζουν, ξανά, σε δύο πρωτότυπα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους!! Διαφορετικές τέχνες αναμειγνύονται στον 3ο όροφο του Μουσείου, καθώς η ζωγραφική μπλέκεται με την κίνηση και η αφήγηση απεκδύεται των λέξεων κι εναγκαλίζεται γραμμές!

περισσότερα

Σελίδα 1 από 20

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt