Νέα & Εκδηλώσεις

Νέα / Ανακοινώσεις
25 Απρίλιος 2020

Ημέρα Τριγωνοψαρούλη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης και οι εκδόσεις Πατάκη γιορτάζουν την Ημέρα Τριγωνοψαρούλη! Το Σάββατο 25 Απριλίου 2020, ώρα 11:00, ελάτε να συναντήσουμε το μικρό κίτρινο ψαράκι και τον συγγραφέα του Βαγγέλη Ηλιόπουλο και να θυμηθούμε όλες τις ιστορίες του στις οποίες πάλεψε για την αγάπη, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αλληλεγγύη, τη διάσωση του περιβάλλοντος, τη φιλία και την ισότητα! Ο Τριγωνοψαρούλης, o αγαπημένος λογοτεχνικός ήρωας και πιστός σύντροφος χιλιάδων μικρών βιβλιοφάγων, γιορτάζει κάθε χρόνο μια δική του μέρα καλώντας παιδιά και μεγάλους να θυμηθούν και να φωνάξουν όλοι μαζί: «Αγάπη δώσε και θα δεις να σ’ αγαπούν πόσους θα βρεις»!

περισσότερα
Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
03 Απρίλιος 2020

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης ταξιδεύει μέχρι το σπίτι μας!

Ένας εναλλακτικός τρόπος επίσκεψης που επιτρέπει στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε επιλεγμένους χώρους του Μουσείου, να συμμετέχει σε δραστηριότητες και να λαμβάνει πληροφορίες που άπτονται των ποικίλλων θεματικών του Μουσείου.

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
16 Μάρτιος 2020

Κλειστό το Μουσείο

Για προληπτικούς λόγους το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης παραμένει κλειστό έως τη Δευτέρα 27/04/2020.

Μέχρι τότε γνωρίστε το Μουσείο και τη φύση μέσα από εικόνες!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
08 Μάρτιος 2020

«Χάνδαξ, το βόρειο θαλάσσιο μέτωπο» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης - Πανεπιστήμιο Κρήτης με την κυρία Αθηνά Κυριακάκη - Σφακάκη συνδιοργανώνουν κύκλο ομιλιών με γενικό τίτλο «Ξεναγικά αναθήματα στο Ηράκλειο». Η κυρία Σφακάκη, ξεναγός και συγγραφέας βιβλίων αρχαιολογικού και ιστορικού περιεχομένου, θα μιλήσει, την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πολυμέσων του ΜΦΙΚ, για τις συνοικίες της πόλης του Χάνδακα.

περισσότερα

Σελίδα 1 από 20

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt