Νέα & Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
03 Αύγουστος 2020

Καλοκαιρινά Εβδομαδιαία προγράμματα τον Αύγουστο

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης συνεχίζει τα εβδομαδιαία καλοκαιρινά προγράμματα για τους μικρούς του φίλους και τον μήνα Αύγουστο! Τα προγράμματα του Μουσείου υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00 πάντα υπό το βλέμμα των επιστημόνων και των μουσειοπαιδαγωγών του Μουσείου! Τα προγράμματα του Μουσείου προωθούν την επιστημονική γνώση μέσα από τη βιωματική –ανακαλυπτική- μάθηση και τα τελευταία χρόνια αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές απασχόλησης των παιδιών!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
24 Ιούλιος 2020

Εμπνεόμαστε από τα εκθέματα του Μουσείου και σκιτσάρουμε στον Ερευνότοπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Δύο φοιτητές από τη σχολή Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων βρίσκονται στον Ερευνότοπο και, αυτό το καλοκαίρι, μάς καθοδηγούν σε

… ζωγραφικές δημιουργίες!

περισσότερα
Νέα / Ανακοινώσεις
13 Ιούλιος 2020

Καλοκαιρινά Εβδομαδιαία προγράμματα για παιδιά

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον μήνα Ιούλιο επιστρέφει και για τους μικρούς του φίλους! Τα εβδομαδιαία καλοκαιρινά προγράμματα του Μουσείου υλοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00 πάντα υπό το βλέμμα των επιστημόνων και των μουσειοπαιδαγωγών του Μουσείου! Τα προγράμματα του Μουσείου προωθούν την επιστημονική γνώση μέσα από τη βιωματική –ανακαλυπτική- μάθηση και τα τελευταία χρόνια αποτελούν μία από τις πρώτες επιλογές απασχόλησης των παιδιών!

περισσότερα

Σελίδα 1 από 21

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt