Νέα & Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις Εκπαίδευση Νέα / Ανακοινώσεις
22 Απρίλιος 2019

Πασχαλιάτικο Κινηματογραφικό εργαστήρι στο ΜΦΙΚ!

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης το φετινό Πάσχα προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να περάσουν μαζί του 4 κινηματογραφικά πρωινά, από τις 22 έως τις 25 Απριλίου (09:00-12:30), με δραστηριότητες παραδοσιακές, μα πάντα αλλιώτικες από τις άλλες!

περισσότερα
Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
20 Απρίλιος 2019

«Διανυκτέρευση Νο2» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης χαιρετίζει την άνοιξη με μία δεύτερη Διανυκτέρευση στο Μουσείο - Sleep Over! Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης θα ανοίξει τις πόρτες του σε δεινούς και ατρόμητους κατασκηνωτές που δεν φοβούνται να κοιμηθούν στις κορυφές των ψηλών βουνών, πλάι σε μία σαρκοφάγο αρκούδα ή σε έναν μεσογειακό λύκο! Mία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές πρακτικές που γνώρισε μεγάλη απήχηση και επιτυχία όταν έγινε για πρώτη φορά στην Κρήτη τα Χριστούγεννα του 2017 από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Κοιμόμαστε στο Μουσείο… ξυπνάμε στη Φύση…!

περισσότερα
Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
18 Απρίλιος 2019

Πασχαλιάτικες δράσεις της Άνοιξης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης το φετινό Πάσχα προσκαλεί τους μικρούς του φίλους να περάσουν μαζί του 4 πρωινά της Μεγάλης Εβδομάδας και 1 πρωινό της επόμενης με δραστηριότητες, αλλιώτικες από τις άλλες και παραδοσιακές!

περισσότερα
Εκδηλώσεις Νέα / Ανακοινώσεις
07 Απρίλιος 2019

το Παραμύθι της Κυριακής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Κυριακή 7 Απριλίου
Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Η Ελένη Μπετεινάκη την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 11.00 το πρωί, στον 3ο όροφο του Μουσείου, παρέα με μια μαγική κατσαρόλα, που θα κρύψει ή θα ζωντανέψει μυστικά, θα αφηγηθεί παραμύθια γνωστά!

 

περισσότερα

Σελίδα 1 από 19

    sc-ins mail ro-l ro-r sc-fb sc-tw sc-yt